Pompele electronice pentru instalatii de incalzire

Pompele sunt componente esentiale ale unui sistem de incalzire centralizat modern. Alaturi de centrala termica, calorifere si sistemele de reglare a circulatiei apei de incalzire, pompele realizeaza o deosebit de importanta functiune, aceea de transport. Desi poate parea un dispozitiv banal, pompa este o componenta de care depinde eficienta sistemului si confortul in utilizare iar noile generatii de pompe ofera importante avantaje pe care le voi prezenta mai jos.

Functionarea robinetelor cu cap termostatat pentru calorifere

Robinetele cu cap termostatat pentru calorifere sunt componente necesare ce asigura confortul si flexibilitatea unei instalatii de incalzire cu apa calda, indiferent daca avem in vedere un sistem centralizat sau unul cu centrala proprie. Cu toate acestea, este bine de stiut in ce fel indeplinesc aceste obiective si, mai ales, cum ne dam seama daca ele nu isi mai indeplinesc functia.

Cresterea capacitatii masinilor automate de spalat rufe

Capacitatea masinilor de spalat este un detaliu important ce, alaturi de dimensiuni si posibilitatile de stoarcere, influenteaza semnificativ decizia achizitiei. Avand in vedere ca multe masini de spalat rufe ce erau anterior marcate ca putand curata 6 kilograme de rufe, este interesant de vazut cum s-a putut ajunge la 8 kilograme si ce relevanta are acest lucru pentru achizitie.

Cumpararea Yahoo! de catre Verizon si relevanta de azi a serviciilor oferite

Yahoo! este o companie cu prezenta mondiala ce a devenit cunoscuta datorita unei serii de servicii oferite utilizatorilor, cele mai cunoscute fiind cele de mesagerie electronica si motor de cautare. In Romania prezenta cea mai importanta a companiei a fost, pana recent, reprezentata de oferta unor conturi gratuite de e-mail. Compania este departe de a mai fi un lider in acest domeniu sau in altul, aflandu-se intr-un regres vizibil aproximativ incepand cu jumatatea anilor 2000, odata si cu evolutia gigantului american Google.

Dezvoltarea ciclismului urban si a facilitatilor pentru biciclete

Romania se situa, din pacate, pe ultimele locuri din Europa din punct de vedere al numarului de persoane care folosesc bicicleta in deplasarile zilnice. Evolutia ultimilor 4 ani consemneaza o crestere considerabila a interesului si a utilizarii bicicletelor in marile orase desi bicicleta a fost un mijloc de transport important si inainte de momentul 2007 sau 1989 pentru numeroase familii.

Pagini